Rólunk

A Palkovits Kertről

Kertet építeni annyi, mint egy mások számára is látható, érzékelhető, élvezhető szép világot, egy kápráztató életegyüttest megteremteni.
Szabó Ferencné

2007-ben indultunk Balatonalmádiból, 2008-tól már Budapesten és vonzáskörzetében is jelen vagyunk. Eleinte elsősorban kerti karbantartási munkálatokkal foglalkoztunk, az idő múlásával viszont teljes körű kertépítő vállalkozássá nőttük ki magunkat. Fő profilunk a kertépítés, ezen belül foglalkozunk automata öntözőrendszerek telepítésével, kerti tavak, sziklakertek tervezésével és kivitelezésével is.

A gyepszőnyeg, gyeptégla forgalmazása mellett vállaljuk a füvesítés kivitelezését is – bízunk benne, hogy hamarosan Önnek is segíthetünk!


Szívélyes üdvözlettel:
Palkovits Márk

Kert rendbetétele
Gyepszőnyeg
0 év
tapasztalat
0 ha
eladott gyepszőnyeg
0
megépített álomkert
0
elégedett kerttulajdonos

Rólunk mondták

5/5
"A kivitelezés során rengeteg jó tippet kaptunk Palkovits úrtól - így került pl. tűzrakóhely és egy mini tó is az újjávarázsolt kertbe."
K. Gy.
Balatonfüred
5/5
"Pontosan érkeztek, mindent a megbeszéltek szerint végeztek. Mire hazaértem, már csak ki kellett fizetnem a munkát. Nem maradt utánuk semmi hulladék."
P. S.
Budapest
5/5
"Márk az elvadult rengeteg helyére rendezett kertet és gyepszőnyeget varázsolt munkatársaival. Jó volt látni, ahogy napról napra alakult a kert."
F.Cs.
Balatonakarattya